Pavo har i over 45 år fremstillet specielt foder til heste. Med deres erfaring og videnskab har de gennem årene udviklet et stort sortiment af hestefoder. De arbejder ud for kvalitet, sundhed og passion, der tilsammen skaber betegnelsen “feeding excellence”.

Gå til hjemmeside

Stutteri Ask har eksisteret siden 1993, hvor de har drevet hingstestation med et bredt udvalg af springhingste med særdeles spændene og internationale afstamninger. De har haft 23 forskellige avlshingste på stationen, hvoraf adskillige af dem har været fløjhingste. Derudover opdrætter og uddanner Stutteri Ask deres egne springheste.

Gå til hjemmeside

Winefriends er et spændende firma, der importerer kvalitetsvine fra udvalgte producenter i Italien og Spanien. Det foregår uden fordyrende mellemled, hvilket giver mulighed for at købe kvalitetsvine til ærlige og særdeles fordelagtige priser.

Gå til hjemmeside

Nord-Vest Box er en dynamisk virksomhed med udlejning af bokse og telte. De har specialiseret sig inden for rejsebokse til ridestævner, festtelte/udstillingstelte, vaskning af presseninger/partytelte og ridehusbund, hvor de står for både montering og demontering.

Gå til hjemmeside

Hos Superbrugsen i Fensmark bestræber de sig på at give sine kunder de bedste mad- og vinoplevelser. Du kan eksempelvis besøge butikkens delikatesse eller melde dig ind i Superbrugsen Fensmarks vinklub, med mulighed for deltagelse i bl.a. vinaftener.

Gå til hjemmeside

Sørup Herregaard er et 4-stjernet, moderne og charmerende hotel på landet, hvor park, sø, marker og skov danner rammerne for en flot beliggenhed. De tilbyder både afholdelse af selskaber og konferencer, og så kan du selvfølgelig booke et weekendophold eller få et sommerferietilbud.

Gå til hjemmeside

Royal Unibrew har eksisteret i mere end 20 år og er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en del markeder. De producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer i primært Nordeuropa, Italien og de internationale markeder for maltdrikke.

Gå til hjemmeside

HEAD er en førende producent og forhandler af sportsudstyr og -beklædning. De har specialiseret sig inden for bl.a. vintersport, ketsjersport, dykning og sportstøj. HEAD benytter sig af mange af nutidens topatleter til at skabe omdømme, hvilket har givet dem stor synlighed i branchen.

Gå til hjemmeside

Hos HorseRider fører de et bredt udvalg af udstyr. De har et samarbejde med en lang række brands som eksempelvis Equipage, Kentucky, Parlanti og Wellensteyn. Du kan finde alt fra ridehandsker til dækkener og kan derfor klæde både dig og din hest på til hverdag og stævner.

Gå til hjemmeside

Equipe Sadles sælger håndlavede italienske sadler af højeste kvalitet. De findes i flere forskellige prisklasser og til både dressur, spring, military, distance og til islandske heste. De har stor erfaring med sadler og andet tilbehør og er repræsenteret i Sverige og hele Skandinavien.

Gå til hjemmeside

Spar Nord arbejder ud for en strategi og en ambition om at drive en enkel retailbank med fokus på helt almindelige privatkunder samt lokalområdets små og mellemstore virksomheder. De stræber efter at være en bank, der giver personlig og nærværende betjening til sine kunder.

Gå til hjemmeside

Absolute Horses driver i dag en moderne stald, hvor ridesporten kombineres med salg af heste og undervisning af elever. De har afholdt DM i ridebanespringning og har fået dette stævne tildelt de næste 3 år. I 2016 afholder de for 6. år i træk DM i ridebanespringning for Senior, Young-rider og Junior.

Gå til hjemmeside

Hos Beeweb har de 10 års erfaring med webløsninger til virksomheder. Mangler du en hjemmeside, en webshop, søgemaskineoptimering eller adwords står Beeweb klar med et hold af backend- og frontendudviklere, designere og projektledere, der viser dig i mål med din opgave.

Gå til hjemmeside