News

Latest from Riderscup

17. January 2019

Baltic Cup reception

Torsdag aften var ryttere, trænere, forældre og søskende inviteret til reception i forbindelse med Baltic Cup. Glen Nielsen, ejer af Riders Cup, bød alle en varm velkomst – dette var dog ikke helt uproblematisk (lyden gik i mikrofonen flere gange)!

I sin åbningstale takkede Glen ryttere og forældre for deres tålmodighed og gode opførsel, trods visse opstartsvanskeligheder dagen igennem. Internettet har ikke været helt stabilt i dag, men heldigvis har de fleste været forstående og taget det med et smil.

Kim Ponsaing fra Baltic Cup, sagde også indledningsvis nogle ord. Hernedenfor kan du se et udsnit af talen:

“Kære ryttere, trænere og forældre. Først og fremmest, stort velkommen her til vores først afdeling af Baltic Cup 2019. Stort tak til Riders Cup, som vil huse os i deres fantastiske nye omgivelser – og som jeg ved, har arbejdet benhårdt for at kunne give os alle en kæmpe oplevelse….

Til vores første afdeling af Baltic Cup her er der godt 300 ekvipager, dette er vi rigtig glade for ved Baltic Cup….

vi har fået stor anerkendelse og tilkendegivelse fra både det danske, svenske og norske rideforbund, som bakker 100% op omkring vores Baltic Cup. Som udover at være nordens største springturnering for pony, children og junior ryttere, også er et element af uddannelse og udvikling for alle vores unge talenter i ridesporten fra de respektive lande….

Kære alle, vi ser frem til nogle framragende, spændende og hyggelige dage sammen, og godt Baltic-år til alle. Rigtig hjertelig velkommen”.

Comments